قَتل شوهر برای ادامه تحصیل در گناباد
زن جوان زمانی که با مخالفت شوهرش برای ادامه تحصیل در شهر دیگری روبهرو شد، با همدستی مردی افغان، نقشه قتل شوهرش را اجرا کرد.
به گزارش مجله باران کویر به نقل از رکنا، واپسین روزهای خرداد امسال مرگ مردی در یکی از محلههای گناباد به پلیس گزارش شد. ماموران در تحقیق از خانواده این مرد متوجه شدند او بر اثر مسمومیت فوت کرده و آنها از کسی شکایت ندارند.
ماموران در ادامه با کشف سرنخهایی متوجه شدند همسر ۲۴ ساله مقتول با مرد ۲۹ساله افغان رابطه پنهانی دارد. با گذشت حدود دو ماه از این جنایت، ماموران چند روز پیش با دستور بازپرس پرونده، زن جوان را بازداشت کردند.
او در ادامه تحقیقات پلیسی لب به اعتراف گشود و گفت: چون شوهرم اجازه نمیداد من در شهر دیگری ادامه تحصیل دهم، نقشه قتلاو را طراحی و به کمک مرد افغان که اجیرش کرده بودم، شوهرم را مسموم کرده و به قتل رساندیم.
منبع: جام جم
نظر خود را اضافه کنید.